Energie Dongen

Samen Duurzaam

Logo Casade

Nieuws

Energie besparen doe je zo!

Informatieavonden per wijk

Cammeleur

Beste inwoner,

Iedereen wil graag energie besparen. Maar waar begint u? Energie Dongen, Casade en de gemeente Dongen helpen u graag op weg. 

Informatieavond
We, vrijwilligers van Energie Dongen, nodigen huurders en woningeigenaren graag uit voor een informatieavond in de Cammeleur. U kunt vanaf 19.45 uur binnenlopen en we starten de informatieavond om 20.00 uur. De avond is om 21.00 uur afgelopen. Tijdens deze avond krijgt u tips en informatie over hoe u energie kunt besparen. Ook zijn er energiecoaches aanwezig die uw vragen over energie besparen kunnen beantwoorden.

Aanmelden informatieavond
Voor de informatieavond moet u zich aanmelden via www.energiedongen.nl . U kunt met maximaal één persoon per huishouden deze avond bezoeken.

Gratis tegoedbon voor de eerste stap
Om u op weg te helpen met energiebesparing krijgen woningeigenaren en huurders tijdens de informatieavond een tegoedbon ter waarde van € 50,- (voor huurder € 70,-). Hiermee kunt u bij bouwmarkt Karwei in Dongen energiebesparende producten kopen, zoals radiatorfolie, ledlampen, een waterbesparende douchekop, tochtstrips, enz. U zit met het inleveren van de tegoedbon nergens aan vast.

Meer informatie?
Op www.energiedongen.nl vindt u meer informatie over de informatieavond en het verduurzamen van uw woning. Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen? Neem dan contact op met Energie Dongen door te bellen met 0162-238 (tijdens openingsuren). U vindt het informatiepunt van Energie Dongen in De Cammeleur, Hoge Ham 126, Dongen. Openingstijden: zie website onderaan.

Met positieve energie en een vriendelijke groet,

Energie Dongen Samen Duurzaam en Casade