DONGENSTROOM GEOPEND – 415 ZONNEPANELEN LEVEREN STROOM

DONGENSTROOM LEVERT STROOM UIT DONGEN AAN DONGEN

Het eerste grote zonnepanelenproject Dongenstroom is op zaterdag 20 oktober 2018 officieel in werking gesteld. Er liggen 415 zonnepanelen op de Dressuurstal Marjolein Verharen. Marjolein ontving van voorzitter Anton Euren een prachtig boeket voor de het beschikbaar stellen van het dak en de enorme gastvrijheid.

Wethouder René Jansen verrichtte met veel plezier en samen met twee leden de opening door een zware stekker in een even zware contrastekker te steken. Lucien Snoeren verraste wethouder Jansen met een LED-lampje op zonne-energie in een rotsblokje als symbool voor “het rotsvaste geloof in de eeuwige energie van de zon”, maar zeker ook in het vertrouwen dat de wethouder die energietransitie op een nog hoger plan tilt dan hij nu al doet.

De aanwezige pers maakte prachtige verslagen en foto’s Zie: Dongen.Nieuws   en DongenHomeSpot
Ook het Week van Dongen besteedt aandacht aan deze fantastische gebeurtenis.

Het gezelschap vertrok na deze opening naar het altijd gastvrije Cambreur College. Gezamenlijk werd na de onthulling van het Dongenstroom-logo een toost uitgebracht op de prettige samenwerking en op de toekomst met nog meer zonnepanelenprojecten!

We kunnen dus als Dongenaren eigen stroom afnemen van dit zonnepanelenproject via OM|nieuwe energie, de coöperatieve energieleverancier, waarvan Energie Dongen en Dongenstroom lid zijn.

Deel op Twitter
Deel op Facebook
Overige berichten