965 VAN DE 6000 SPINDERDELEN IN DONGEN VERKOCHT

 

IN DONGEN, ‘S-GRAVENMOER, KLEIN DONGEN EN VAART ZIJN 965 SPINDERDELEN VERKOCHT!

SAMEN ENERGIEKOSTEN BETAALBAAR HOUDEN. 
DAT DOEN WE IN DONGEN SAMEN! ENERGIE DONGEN SPIL IN HET WEB

In regio Hart van Brabant bouwt het Burgerwindpark De Spinder u.a. vier nieuwe windmolens. Energie Dongen heeft daar samen met tien andere energiecoöperaties in deze regio het initiatief toe genomen. Je kon “Spinderdelen” kopen van € 250 tot 30 september ’18. Ondernemers konden max. 80 Spinderdelen kopen. In Dongen zijn er 965 van de in totaal 6000 Spinderdelen gekocht. Dat doen we zo in Dongen!  Het Hart van Brabant klopt dus ook echt in Dongen! Dat hebben we laten zien! Zie ook: Initiatieven in Dongen

Zie: www.spinderwind.nl

Samenwerking houdt energieprijs betaalbaar

De vier windmolens leveren net zoveel duurzame elektriciteit als 7.500 huishoudens verbruiken. Dat geeft ineens een flinke hoeveelheid minder CO2-uitstoot. En dus minder klimaatverandering en een betere luchtkwaliteit voor onszelf en voor onze (klein)kinderen. Een mooi vooruitzicht,  en met al die investeerders gaat dat nu echt lukken!

Hoe ver staat het project?
Het bestuur van het Burgerwindpark De Spinder u.a. gaat nu hard aan de slag om alle kopers deze Spinderdelen in te lichten. De kopers, die voor 30 augustus ’18 kochten, hebben al bericht gehad, dat het gekochte aantal Spinderdelen wordt toegewezen. De kopers  die na 1 september ’18 tot aankoop overgingen, ontvangen nog bericht.

Meer informatie
Voor meer informatie en voor deelname aan Spinderdelen: www.spinderwind.nl.

Deel op Twitter
Deel op Facebook
Overige berichten