Uncategorized

Wat is een energiecoach?

1m

Een energiecoach van Energie Dongen is altijd iemand met hart voor Dongen, ’s Gravenmoer, Klein Dongen en Vaart én voor duurzaamheid van onze dorpen. Hij of zij komt bij je langs om deskundig energiesuggesties te doen over je woning. Het kan zijn dat je kosten wilt besparen en daarom ‘iets’ aan jouw huis wilt laten doen.

Maar ook als je vragen hebt over wooncomfort kan een energiecoach je goede tips geven. Tocht of vochtproblemen maken wonen in je huis nu eenmaal minder fijn dan je zou willen. Wat je motivatie ook is, jouw wensen en behoeften zijn tijdens dit gesprek het belangrijkst. Een energiecoach zoekt samen met jou naar oplossingen en deskundigen om je wensen te laten uitvoeren.

Wat doet een energiecoach?

Tijdens een keukentafelgesprek loop je met de energiecoach door je woning en geeft hij of zij aan waar nog kansen voor je liggen. Ook op het gebied van financiering en subsidie kan een energiecoach je veel vertellen. Na dit gesprek heb je een goed beeld van welke maatregelen je kunt treffen voor jouw woning. Een overzicht van de bedrijven die met Energie Dongen samenwerken, is te vinden op deze website.