Wil jij ons helpen met ICT? Voor max één uurtje in de week?

Het team vrijwilligers van Energie Dongen bestaat uit o.a. energiecoaches, “helpende handen” bij evenementen en daarnaast het bestuur. Het is een fijn team om onderdeel van te zijn, we hebben de laatste jaren aantoonbaar verschil kunnen maken in de Gemeente Dongen op het gebied van verduurzaming. Wil jij hier misschien ook je steentje aan bijdragen en heb je affiniteit met ICT? Lees dan vooral verder!

Binnen Energie Dongen maken we gebruik van diverse applicaties die op elkaar zijn aangesloten. Zo is er de provider voor de website, de website zelf is gemaakt in WordPress (de website wordt bijgewerkt door een externe partij), het CRM systeem Econobis wordt tevens gebruikt voor facturatie en SEPA bestanden maken (om betalingen via de bank te doen) en is via webformulieren gelinkt met de website. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van HOOM om de HOOM-dossiers van bewoners bij energiecoach bezoeken vast te leggen. Voor het archief maken we gebruik van MS365.

Vooral voor ons CRM systeem Econobis zijn we daarom op zoek naar:

Key-user Econobis

Medewerker Applicatie beheerder Econobis

Applicatie beheerder Econobis

Het takenpakken zijn divers maar liggen bestaan o.a. uit:

  • Werken met SEPA bestanden
  • Bijhouden van ontwikkelingen binnen Econobis
  • Deelname gebruikersraad Econobis
  • Maken van webformulieren gelinkt aan de website.

Het CRM systeem Econobis is al volledig ingericht en we zouden het erg fijn vinden als jij het achter de schermen up-to date houdt. Als je affiniteit hebt me computers of automatisering is het zeker niet ingewikkeld. Econobis heeft een fijne helpdesk en er zijn overal handboeken van.

Heb je vragen hierover, neem dan contact op met Martine Danyluk via energieloket@energiedongen.nl

Laatste nieuws