Energiecoaches komen bij je langs

Vraag een gesprek aan!

Energie Dongen helpt je energiekosten te besparen

Zie je ook je energiekosten flink stijgen? Wil je ze in de hand houden? Wil je hier iets aan doen? Kom dan langs bij Energie Dongen in de Cammeleur. 350 leden zetten zich vrijwillig in om je te helpen met succes energie te besparen en/of op te wekken.

Energiecoaches komen op afspraak gratis aan huis om je inzicht te geven in jouw mogelijkheden tot energiebesparing.

Energiecoaches
Via de website van Energie Dongen kun je gemakkelijk een afspraak maken met de energiecoach. Je wordt teruggebeld om de afspraak aan huis in te plannen. De energiecoach neemt met jou je energieverbruik door. Samen bespreken jullie oplossingen voor energiebesparing specifiek voor jouw woning. Hier kun je vervolgens – geheel vrijblijvend – zelf mee aan de slag. Direct aanmelden? Ga naar: Energiecoach

Energieloket Dongen in de Cammeleur
Je bent hier hartelijk welkom om informatie in te winnen over alle vormen van energiebesparing. Bij het Energieloket kun je je laten informeren over subsidies of een gratis gesprek met een energiecoach aanvragen. Het Energieloket bevindt zich in de Cammeleur en is drie ochtenden geopend of telefonisch bereikbaar: 0162 238000. Via de website kun je je ook aanmelden of informatie vinden: www.energiedongen.nl

Eigen energie opwekken is ook besparing
Sinds 2012 stimuleert Energie Dongen het installeren van zonnepanelen op je dak. De eerste deelnemers aan deze projecten hebben hun investering ruim terugverdiend en profiteren nog jaren van hun eigen stroomopbrengst. Zo hebben we energieopwekkende zon- en windprojecten opgezet, zoals Burgerwindpark Spinderwind, Burgerzonnepark Tichelrijt en Dongenstroom. Hiervan ontvangen deelnemende inwoners jaarlijks uitkeringen.
Doe met ons mee!

Vraag je je af wat je kunt doen?

Wij zouden goed geholpen zijn met extra vrijwilligers die bepaalde taken op zich willen nemen. Bijvoorbeeld een half uurtje tegoedbonnen afgeven bij jou in de buurt, aanwezig zijn bij een wijkavond om de registratie te verzorgen, een activiteit voorbereiden, een tekstje schrijven, deelname aan de communicatiegroep, tijdelijk bemensen van een stand. Heb je iets met ICT? Dan kun je bijv. helpen bij een onderdeel van ons registratie- of administratieprogramma of berichten plaatsen op een van onze websites.

Wil je een grotere uitdaging?

Het bestuur van Energie Dongen is op zoek naar een secretaris, die het overzicht van de communicatie onder zijn/haar hoede heeft. Kortom interessante taken, waarvan je de tijdsbesteding zelf kunt regelen.
Hebben we je belangstelling gewekt? Bel Martine, telefoon 0162 238000 of mail aan martine@energiedongen.nl

Laatste nieuws