Energie Dongen

Energieloket Dongen

Wij helpen je graag stap voor stap energie te besparen

Wij weten als geen ander dat je huis verbeteren een uitdaging kan zijn. Je moet lastige beslissingen nemen, offertes bekijken en ook nog beoordelen. Het hele proces kan best overweldigend zijn. Gelukkig kun je bij ons terecht voor al je vragen over het verduurzamen van je huis! We helpen je graag met gratis en onafhankelijk advies.

De kracht van het coöperatieve energieloket Hart van Brabant is dat gemeenten, energiecoöperaties en lokale bedrijven samenwerken. Het coöperatief energieloket geeft niet alleen informatie. Door de inzet van lokale energiecoaches en de samenwerking met lokale uitvoerders worden bewoners effectief geholpen met het nemen van energiebesparende maatregelen. We maken het je graag makkelijk om de eerste stap te zetten.

Het energieloket Hart van Brabant is gezamenlijk ontwikkeld door gemeenten in de regio Hart van Brabant, energiecoöperaties en HOOM. Al deze partijen hebben een gezamenlijk doel: je helpen met het verduurzamen van jouw woning. Dit is nodig om de klimaatdoelstellingen te behalen en de opwarming van de aarde te verminderen.

Martine Danyluk

Coördinator van het Energieloket Dongen. Zij helpt u graag op weg met vragen rondom verduurzaming, of het aanvragen van een energiecoach.