Help jij anderen met energie besparen?

Ben je enthousiast over duurzaamheid en wil je mensen helpen met het verlagen van de energierekening? Woon je in Dongen en omgeving en ben je tot juni een paar uur in de week beschikbaar? Dan is het Energieklusteam op zoek naar jou!

Wat gaan wij doen?
Gemeente Dongen biedt bewoners Energieklus aan. Tijdens het bezoek van een Energieklusser worden er direct energiebesparende middelen zoals tochtstrips, radiatorfolie en LED-lampen geïnstalleerd. Na afloop krijgt de bewoner verdere bespaartips en een digitaal verslag van het bezoek.

Er is ruimte voor 600 deelnemers en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wat ga jij doen?
Voor de werving van deelnemers werken we samen met welzijnsorganisatie Contour de Twern en Energie Dongen Samen Duurzaam.

Als vrijwilliger ga je in teams langs de deuren om bewoners te informeren over deze actie. Soms hebben mensen net dat stukje extra toelichting nodig, een zetje om toch mee te doen of simpelweg hulp nodig bij het maken van de afspraak.

Wat bieden we jou?

  • Leuke ontmoetingen met inwoners in Gemeente Dongen
  • Je werkt samen in een team met andere vrijwilligers
  • Training over Energieklus en het werven van deelnemers
  • Vrijwilligersvergoeding
  • Flexibiliteit


Heb je interesse meld je dan aan via onderstaand emailadres of bel met het energieloket 0162-238000. Eind oktober is de informatiebijeenkomst en daarna willen we zo snel mogelijk aan de slag om de inwoners van Gemeente Dongen te helpen bij energiebesparing.

Stuur je reactie naar: energieklus@energiedongen.nl

Laatste nieuws